Europese herfstsoep

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het bieflapje met zout en peper. Bak beide kanten 5 minuten. Voeg genoeg water toe om het vlees te laten stoven. (Het water verdampt voorturend, belangrijk is dat je regelmatig water toevoegt.)
  • 2 Voeg na 15 minuten stoven een theelepel mosterd en een eetlepel ketjap toe.
  • 3 Schil ondertussen de aardappel en snijd het in partjes. Snijd de ui ook in partjes. Doe de aardappelpartjes en de ui in een andere pan dan waar het vlees in zit. Voeg 1 liter water en een theelepel sambal toe. Laat het 20 minuten koken.
  • 4 Snijd de tomaten, de halve chilipeper en de knoflook in stukjes en voeg het toe aan het vlees dat nog steeds stooft.
  • 5 Snijd de paprika en prei in stukjes. Voeg deze toe aan de aardappel en de ui. Laat het nog 10 minuten koken.
  • 6 Na ruim een uur is het vlees wat mals geworden. Snijd het in kleine stukjes en voeg het toe aan de aardappels. Voeg ook het vocht met de stukjes tomaat, chilipeper enz. uit de vleespan toe aan de pan met aardappels. Even goed roeren en aan tafel maar!

Europese herfstsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstsoep van zoete aardappelen en kastanjes
20 min
Bekijk recept
Herfstsoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Herfstsoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Krokante mousseline
45 min-
Bekijk recept
Zuid-europese Salade
10-20 min -
Bekijk recept
Europese salade
0 min
Bekijk recept
Europese Kreeft Met Piepkuikentje En Champagnesabayon
30-60 min -
Bekijk recept