Consomme van Noordzeegarnalen

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de prei, de wortel en de selder schoon en en snij deze groenten fijn. Pel het teentje knoflook en snipper het fijn.
  • 2 Klop de eiwitten een beetje los en spatel deze onder de groenten samen met de tomatenpuree. Hak de ongepelde garnalen grof , fruit deze even aan in wat olie, laat wat afkoelen en meng deze onder de eiwitten. Maal de wijting fijn en meng deze onder het eiwit-groente-garnalenmengsel.
  • 3 Breng de visbouillon op smaak en giet dit, kokend, op de eiwitten, even kort roeren en vervolgens zachtjes aan de kook brengen zonder verder te roeren! (het is de bedoeling dat als de bouillon kookt er een groentekoek aan de oppervlakte ontstaat).
  • 4 Giet de bouillon, na 40min. zachtjes trekken, tenslotte door een neteldoek. Serveer de soep met de "parisiennegroentjes"
  • 5 beetje werk aan maar zooooooooooooooo heerlijk lekker!!!

Consomme van Noordzeegarnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm
- 10 min-
Bekijk recept
Salade van Hollandse garnalen met mango en basilicumdressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenkroketjes met gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consomme Au Chasseur (jagersbouillon)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Consomme De Gibier
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Consomme Van Wilde Paddestoelen Met Bladerdeegdakje
30-60 min -
Bekijk recept