Lauwe gazpacho van tomaat met kerrie en scampi

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de tomaten, verwijder de kroontjes en snijd ze in stukken.
  • 2 Zet de tomaten net onder in koud water, voeg er de kerrie, knoflook, stukjes selder, xérèsazijn en het brood bij. Laat dit minstens een half uurtje staan.
  • 3 Mix alles grondig in een blender en zeef de tomatengazpacho. Breng op smaak met peper en zout en verwarm de gazpacho lichtjes.
  • 4 Bak de scampi’s kort in olijfolie, kruid lichtjes met peper en zout.
  • 5 Verdeel de tomatengazpacho over de borden, schik er scampi bij en werk eventueel af met een blaadje kervel.

Lauwe gazpacho van tomaat met kerrie en scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept