Portugese groenekoolsoep ( Caldo Verde)

7
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze in het water gaar samen met de worst, de knoflook en het zout. Neem de gare aardappelen uit de pan en prak ze fijn met een vork. Neem ook de worst uit de pan en snijd deze in dikke stukken. Doe aardappelen en worst terug in de pan, voeg de reepjes kool toe en de helft van de olijfolie en laat alles zachtjes stoven tot de kool gaar is. Maak de soep op smaak af met zout en peper. Voeg tenslotte de rest van de olijfolie toe.

Portugese groenekoolsoep ( Caldo Verde) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept