Camembertsoep met Duvel

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de 3 kippenbouillonblokjes en 1 groentenbouillonblokje op in 2 liter kokend water.
  • 2 Fruit de fijngesnipperde uien in een ruime pan tot ze glazig zijn.
  • 3 Voeg de aardappelen en het brood toe en laat 4 minuten stevig stoven.
  • 4 Af en toe omroeren.
  • 5 Voeg de courgettes toe en laat nog enkele minuten stoven.
  • 6 Snij de camemberts in dobbelsteentjes en breng ze samen met 1 liter bouillon in de pan.
  • 7 Verhit tot hoge temperatuur. NIET laten koken.
  • 8 Voortdurend roeren.
  • 9 Laat de kaas volledig smelten en oplossen.1
  • 0 Hou de soep een vijftal minuten heet, verhinder het aan de kook komen door de rest van de bouillon in de pan te gieten.1
  • 1 Breng weer tot net aan het kookpunt en zet van het vuur af.1
  • 2 Mix de soep grondig. Kruid bij met peper en zout.1
  • 3 Voeg het flesje Duvel toe, roer goed door en zeef tenslotte de soep.1
  • 4 Versier net voor het opdienen met fijngehakte peterselie.

Camembertsoep met Duvel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pizza van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van varkensvlees met Duvel
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heten Duvel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Camembertsoep Met Champignons
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Camembertsoep(écht lekker!!)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Camembertsoep
0 min
Bekijk recept