Zoek
Rood vluggertje (tomatensoepje)
8
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram fijngesnipperde ui
200 gram dubbelgeconcentreerde tomaat puree
50 gram bloem
2,5 liter kippenbouillon (van blokjes)
1 glaasje droge sherry
Bereiding
1
De fijngesnipperde ui garen met een beetje SOLO vloeibaar.
2
Tomatenpuree bijvoegen, roeren, de bloem bijvoegen, roeren en de bloem laten garen.
3
de 2,5l kippenbouillon bijvoegen, roeren, even aan de kook brengen.
4
Fijn mixen en het glaasje sherry bijvoegen, proeven, KLAAR.
5
Opdienen met een scheutje half opgeklopte room en een beetje fijngehakte peterselie.
Rood vluggertje (tomatensoepje) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zongedroogde-tomatensoepje met rauwehamstengels
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fijn tomatensoepje
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles In Tomatensoepje
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje vitello tonnato
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept