Rood vluggertje (tomatensoepje)

8
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De fijngesnipperde ui garen met een beetje SOLO vloeibaar.
  • 2 Tomatenpuree bijvoegen, roeren, de bloem bijvoegen, roeren en de bloem laten garen.
  • 3 de 2,5l kippenbouillon bijvoegen, roeren, even aan de kook brengen.
  • 4 Fijn mixen en het glaasje sherry bijvoegen, proeven, KLAAR.
  • 5 Opdienen met een scheutje half opgeklopte room en een beetje fijngehakte peterselie.

Rood vluggertje (tomatensoepje) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zongedroogde-tomatensoepje met rauwehamstengels
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fijn tomatensoepje
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles In Tomatensoepje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje vitello tonnato
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept