Kerriesoep met kokos

8
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - was de lenteuitjesen snijd ze in ringen
  • 2
    - dep de kalkoenborst droog en snijd hem in kleine stukjes
  • 3
    - verhit de olie in een brede pan, braad de kalkoenborst daar ca 5 minuten in aan, breng op smaak met zout en peper en haal het daarna uit de pan
  • 4
    - fruit de lenteuitjes aan in het braadvet, strooi de bloem en het kerriepoeder er overheen en laat het licht bruineren, voeg 1 liter water, de kokosmelk, de slagroom, de gember en het bouillonblokje toe; breng aan de kook en laat ca 10 minuten pruttelen
  • 5
    - breng de soep op smaak met zout, peper en een beetje limoensap
  • 6
    - voeg het vlees toe
  • 7
    - maak de koriander schoon en trek de blaadjes er af
  • 8
    - garneer deze kerriesoep met de koriander, de limoen en de stukjes kokos

Kerriesoep met kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaak kerriesoep
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
15 min-
Bekijk recept
Kerriesoep met kool en prei
0 min
Bekijk recept