bloemkoolcrème

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verdeel de bloemkool in roosjes en was ze. Schil de aardappelen en snijd ze in sukken. doe alles in een kookpoten voeg demelk toe. pel hetknoflookteentje en pers het uit. doe aalsbij de bloemkool en de aardappelen. kruid met peper en zout. breng aan de kook en laatongeveer 20 min. zachtjes doorkoken. mix desoep en breng op smaak met nootmuskaat. voeg de boter toe en laat smelten. verdeel de soep over de borden en werk af met de geraspte kaas.

bloemkoolcrème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bloemkoolcrème met parmezaanschilfers en olijfolie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
cannelloni met bloemkoolcrème, tomaat en amandelen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot met crème van bloemkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torentje van Noordzeetong met grijze garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept