Mediterrane bouillon met couscous

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het kroontje van de tomaten en snijd ze in 8 gelijke delen. Snijd elke paprika in de lengte in twee stukken. Verhit de olie in een braadpan en laat de paprika's en knoflook op een matig vuur bakken. Kruid alles met zeezout en peper. Haal vervolgens de paprika's uit de pan, bak de tomatenpartjes op een hoog vuur aan alle kanten en strooi er zeezout en peper over. Kook intussen de couscous in gezouten water. Kook daarnaast 1 liter water en los de bouillonblokjes erin op.
  • 2 Versnipper vervolgens de basilicum en roer hem onder de couscous. Serveer de groenten in een diep bord met de couscous erlangs en overgiet alles met de bouillon.

Mediterrane bouillon met couscous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept