Soep van gebraden herfstgroenten

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 230° voor.
  • 2 Doe alle groenten in een grote, ondiepe ovenschotel.
  • 3 Voeg de Solo en knoflook samen en besprenkel er de bovenkant van de groenten mee.
  • 4 Bak ze gedurende 15 tot 20 minuten terwijl u ze een keer doorroert, totdat de groenten gaar zijn wanneer u er een vork in prikt.
  • 5 Los ondertussen het bouillonblokje in het water op.
  • 6 Doe de helft van de groenten in een keukenmixer of blender en giet er 1 kopje groentebouillon bij.
  • 7 Mix totdat u een bijna gladde massa verkrijgt. Giet in een grote kookpot. Doe hetzelfde met de rest van de groenten en 1 kopje groentebouillon.
  • 8 Doe de rest van de bouillon, de komijn en de chilivlokken in de kookpot.
  • 9 Breng op een matig vuur aan de kook en roer regelmatig om.1
  • 0 Serveer de soep in soepkommen. Bestrooi met kaas en pompoenzaadjes.

Soep van gebraden herfstgroenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstgroenten met notensalsa
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Grietmoten met herfstgroenten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Soep: Soep van
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met herfstgroenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept