Champagnesabayon met vanilleijs afgewerkt met een

3
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eerst eventjes je armen los schudden want je armspieren zullen het voelen!
  • 2 1 grote tip = KLOPPEN, CONTINU KLOPPEN
  • 3 Voeg de fijne suiker bij de eierdooiers, voeg de champagne toe en blijf kloppen.
  • 4 vuur staat best op halve kracht, niet volle!! en ook niet lage want dan gaat het te dik worden
  • 5 dit blijf je kloppen tot je een luchtige massa krijgt (kleine belletjes)
  • 6 deze luchtige massa giet je in bvb champagneglazen, je doet er een klein bolletje vannille-ijs in en legt het muntblaadje er bovenop.
  • 7 Smakelijk!
  • 8 feel free to comment

Champagnesabayon met vanilleijs afgewerkt met een is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met champagnesabayon
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloensoep Met Champagnesabayon
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept