Vruchtengratin uit de Elzas

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit in blokjes snijden en over ovenschaaltjes verdelen.
  • 2 Sabayon : eidooiers met de suiker luchtig kloppen. Wijn en likeur toevoegen. In een warmwaterbad tot sabayon kloppen
  • 3 Sabayon over het fruit verdelen . Bestrooien met amandelschilfers en poedersuiker
  • 4 Gratineren
  • 5 Serveren met een bolletje ijs.

Vruchtengratin uit de Elzas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Exotische Vruchtengratin
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept