soupe des fruit rouges met citroenijs

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng het water, wijn, suiker en het diepvries fruit aan de kook.
  • 2 laat het geheel 2 minuten doorkoken en daarna anderhalf uur op zacht vuur trekken.
  • 3 zet het vuur uit en laat op natuurlijke wijze afkoelen (buiten de frigo)
  • 4 als het is afgekoeld, zeef het en bewaar het vocht in de koeling, het gekookte fruit mag weg.
  • 5 plaats de borden in de vrieser (het gerecht moet ijskoud geserveerd worden)
  • 6 leg in het midden van het koude bord het ijs en verdeel eromheen het vers fruit, schenk het koude sap om het fruit en leg een blaadje mint op het ijs.

soupe des fruit rouges met citroenijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Mandarijn sorbet
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soupe au pistou
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soupe A L'oignon
20-30 min -
Bekijk recept
Soupe A L'Oignon
20-30 min -
Bekijk recept