Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas en snij 'm in flinterdunne plakken (dat gaat het beste met een mandoline). Snij de plakjes eventueel een beetje bij.
  • 2 Verdeel ze over vier borden.
  • 3 Doe de rietsuiker in een vijzel. Haal de blaadjes munt van de steeltjes en doe ze ook in de vijzel. Stamp tot de suiker mooi groen kleurt.
  • 4 Bestrooi de plakjes ananas met wat muntsuiker. Schik in het midden een bolletje ijs en strooi ook daar wat muntsuiker over. Werk
  • 5 af met een plukje munt.

Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Super zomerfruitsalade
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Citroensorbet met lychees en muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met notenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept