Citroengranita

6
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 300 ml water en los hier de suiker in op. Laat de siroop ca. 3 min. inkoken en helemaal afkoelen. Pers de 6 citroenen uit. Roer het citroenrasp en -sap door de siroop. Schenk in de diepvriesdoos en laat minstens 3 uur in de diepvries opstijven. Roer af en toe los met een vork. Verdeel de sorbet over 6 hoge glazen. Lekker met een scheutje mousserende wijn erover.

Citroengranita is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-frambozenschuimgebak met citroengranita
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
3uurwachten- Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroen-frambozenschuimgebak met citroengranita
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
3uurwachten- Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
15 min Nagerecht
Bekijk recept