Gefrituurd ijsje

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren. Roer de bloem los in het bier. Doe er de losgekolpte eierdooiers bij en roer goed glad. Klop de eiwitten stijf en spatel ze dor het bestlag.
  • 2 Schep bolletjes ij en rol ze eerst door de panko, dan door het beslag en vervolgens ng een door panko.
  • 3 Erg belangrijk: zet de gepaneerde ijsbolletjes een hele nacht in de diepvriezer.
  • 4 Frituur het ijs kort in frituurlie op 180° C, net voor u het wilt serveren. Schep het met een schuimspaan uit de frituurpan. Laat even uitlekken (op de schuimspaan, op keukenpapier).
  • 5 Lekker met een salade van exotische vruchten (ananas, papaja, mango, passievrucht)

Gefrituurd ijsje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van cranberry, aardbeien en blauwe bessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Gefrituurd ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zeevruchten op Arubaanse stijl
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Alle geiten op een stokje
30 min Snack
Bekijk recept
Gefrituurd ijs met frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept