Rabarber- en honingcompote

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C.
  • 2 Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang.
  • 3 Leg de stukken rabarber in een ovenschotel. Lepel de honing erover en bestrooi met kristalsuiker.
  • 4 Voeg er de sinaasappelschilletjes aan toe en druppel het sap erover.
  • 5 Bedek met aluminiumfolie en bak gedurende 30 minuten in de warme oven.
  • 6 Roer af en toe tot de rabarber zacht is.
  • 7 Serveer warm, lauw of koud met yoghurt of roomijs.

Rabarber- en honingcompote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept