bosvruchtensorbet

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de vruchten met wat water en mix. Laat afkoelen en maak ondertussen de suikerstroop.
  • 2 Maak suikerstroop met suiker en water:
  • 3 Los met de houten lepel de suiker dooreen het water, op matige hitte. Laat 1 min. koken en laat de stroop afkoelen. De stroop wordt automatisch ook nog dikker.
  • 4 Meng de koude stroop met de gemixte vruchten en laat zeker 20 min. draaien in de ijsmachine.

bosvruchtensorbet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept