Cake in mozaïek

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de Solo en de suiker in een steelpan; dit zal ongeveer 5 à 10 minuutjes duren.
  • 2 Haal de pan van het vuur. Voeg het cacaopoeder toe en meng het geheel goed.
  • 3 Laat het mengsel een beetje afkoelen. Voeg vervolgens de eieren toe en meng het geheel nog eens goed.
  • 4 Breek ten slotte de koekjes in kleine stukjes. Voeg ze samen met de noten toe aan het mengsel.
  • 5 Rol wat huishoudfolie uit op een plateau of schaal. Giet het mengsel op de folie. Rol de folie op in een dikke worst die je vervolgens 2 uur laat afkoelen in de koelkast. Zo krijgt het beslag de tijd om op te stijven. Haal de cake uit de folie, werk af met poedersuiker en snijd de rol in plakken. Serveer de cake koud.

Cake in mozaïek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
EK mini hamburgers
25 min
Bekijk recept
Kaassoep Met Tomaten En Spek
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse Erwtensoep Met Spek
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept