Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taartvorm.
  • 2 Klop de eieren los met 80 g suiker en de light room en breng op smaak met kaneelpoeder.
  • 3 Giet in de bakvorm. Verwijder de korsten van de kaas en verdeel hem in stukjes.
  • 4 Doe ze in de taartvorm.
  • 5 Schuif de taart 25 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  • 6 Stoof de vruchten met de rest van de suiker en de geraspte gele schil van de citroen tot een fruitige compote.
  • 7 Bestuif de taart met de bloemsuiker en dien op met de compote.

Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Amerikaanse ham met pittige vruchtencompote
1u50 min Snack
Bekijk recept
Rijstdessert met vruchtencompote
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencompote
30-60 min -
Bekijk recept
Mascarpone Met Citroen En Rode-vruchtencompote
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept