Perzikvlaai lekker en nog slank ook!

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 graden. Spray een springvorm in. Pers de citroen uit en laat de perziken uitlekken. Klop de eieren met 10 gram zoetstof en het zout tot schuim. Roer de kwark, 3 eetlepels citroensap en de vanillepuddingpoeder door het eischuim.
  • 2 Doe de helft van de kwark in de springvorm. Verdeel de perziken hierover, eventueel op 2 na, voor de garnering.
  • 3 Strooi vervolgens de rest van de kwark eroverheen. Bak de taart in ongeveer een uurtje in de oven (175 °C). Laat de vlaai afkoelen en strooi er een beetje poedersuiker overheen en spuit er een toefje slagroom light op en garneer met de achtergehouden perziken.
  • 4 Per punt slechts 149 k cal
  • 5 Optimel site

Perzikvlaai lekker en nog slank ook! is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Proeverij van citrusfruit
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bieslook
Bijgerecht
Bekijk recept

Perzikvlaai
0 min
Bekijk recept