Bananenbroodpudding

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rozijnen ruim van tevoren weken in water.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 3 Doe het brood in stukjes in een grote kom.
  • 4 Overgiet met de melk.
  • 5 Voeg de eieren en suiker toe.
  • 6 Meng alles tot een tot een smeuïge pap met een pureestamper.
  • 7 Plet de bananen en meng ze onder het deeg.
  • 8 Voeg de rozijnen toe en verdeel gelijkmatig.
  • 9 Vet een ovenschaal in met boter en stort het mengsel erin.1
  • 0 Snij de marsepein in kleine stukjes en verspreid ze over het broodmengsel.1
  • 1 Bak 40 minuten op 180°.

Bananenbroodpudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbroodpudding met yoghurt
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Bananenbroodpudding met yoghurt
30 min- Nagerecht
Bekijk recept