Rabarbercrumble

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 200°C (elektrische oven).

2. Schil de rabarber en snijd de stengels in kleine stukjes. Meng ze in een pan met de suiker.

3. Kook ze 8 minuten op een hoog vuur, schep geregeld om. Voeg de kaneel toe en laat een beetje afkoelen terwijl je het kruimeldeeg maakt.

4. Meng met een vork in een grote kom de bloem met de suiker, een snufje zout en de Solo tot een kruimeldeeg.

5. Schep het rabarbermengsel in de ovenvaste schaaltjes. Verdeel het kruimeldeeg erover. Bak de rabarber’crumble’ in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.

Rabarbercrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rabarbercrumble
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept