Frisse taart met granaatappel

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Heb je iets te vieren en wil je iets lekkers maken? Probeer dan eens deze frisse taart met monchou en Griekse yoghurt met daaroverheen granaatappelpitjes. Het is niet moeilijk, iedereen kan deze taart maken. En deze taart hoeft niet eens in de oven!
  • 2 Tijd: 20-25 min.
  • 3 Recept voor 6-8 personen
  • 4 Begin met het verkruimelen van de speculaasjes. Doe dit bijvoorbeeld door de speculaasjes in een zakje te doen en vervolgens met de deegroller over de speculaasjes te rollen.Of verkruimel in de keukenmachine.
  • 5 Als alle koekjes verkruimeld zijn, smelt je de boter in de magnetron. Meng vervolgens de koekkruimels met de boter en schep dit mengsel in een springvorm. Druk met een lepel alle koekkruimels aan totdat de hele bodem bedekt is. Meng daarna de Griekse yoghurt met de monchou, citroensap en vanillesuiker.
  • 6 Meng dit net zo lang totdat alles goed gemengd is. Schep het Griekse yoghurt/monchou mengsel over de koekjesbodem en zet dit minimaal een paar uur in de koelkast.
  • 7 Als je de taart gaat serveren, strooi je vlak daarvoor de granaatappelpitjes over de taart.

Frisse taart met granaatappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept