Javanais

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deeg : Eiwitten stijfkloppen. Suiker toevoegen en glanzend kloppen. Gezeeffde bloem mengen met de broyage en onder eiwit spatelen
  • 2 Deeg dun uitstrijken op een ovenplaat (met bakpapier) . 8 min bakken op 220°C. Laten afkoelen.
  • 3 Vulling : Water , suiker en oploskoffie tot siroop koken , even laten afkoelen. Eidooiers loskloppen, suikersiroop er geleidelijk doorkloppen. Boter zacht roeren en de suikersiroop er lepel per lepel ondermengen. Laten opstijven.
  • 4 Ganache : Chocoladestukjes smelten in warme room, laat lauw worden en roer er de zacht boter onder.
  • 5 Afwerking : Verdeel het gebak in 4 repen. Smeer vulling tussen elke plak en stapel op elkaar. Overgiet met ganache. Kanten recht snijden en in 8 rechthoeken verdelen. Eventueel versieren met nopjes boterroom.

Javanais is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Javanais voor de tofste papa
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Javanais
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Javanais van geitenkaas met belottaham
70 min Voorgerecht
Bekijk recept
javanais taart
0 min
Bekijk recept

Javanais voor de tofste papa
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Javanais
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Javanais van geitenkaas met belottaham
70 min Voorgerecht
Bekijk recept
javanais taart
0 min
Bekijk recept