Vruchtencrumble taart

8
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) Voor het deeg:
  • 2 doe de bloem, de suiker en de boter in een kom en wrijf de boter er met de vingertoppen door. Voeg het water toe en kneed het mengsel tot een glad deeg. Wikkel het deeg in plasticfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.
  • 3 2) Rol het deel uit en bekleed er een vlaaivorm van 24 cm mee. Prik het deeg overal in met een vork en zet het 30 minuten in de koelkast.
  • 4 3) Voor de vulling:
  • 5 meng de frambozen en de pruimen (appels) met de suiker en scherp het mengsel op het deeg.
  • 6 4) Voor de kruimellaag:
  • 7 doe de bloem, suiker en boter in een kom en wrijf de boter er met de vingertoppen door tot het mengsel op grove broodkruimels lijkt. Roer de noten en het kaneelpoeder erdoor.
  • 8 5) Strooi de kruimels over het fruit en bak de taart in een op 200°C voorverwarmde oven 20 - 25 minuten goudbruin. Serveer de taart met slagroom.

Vruchtencrumble taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode vruchtencrumble
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept