TAART RABARBERTAART

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 SPOEL RABARBER EN SNIJ FIJN . SPLIT DE EIEREN . MIX DE SUIKER , 2 EIERDOOIERS , 1 VOL EI EN DE BOTER SAMEN . DOE ER DE BLOEM EN MAISZETMEEL BIJ EN MIX GOED . VOEG DE MELK TOE EN MIX ALLES GLAD .
  • 2 VET EEN TAARTVORM IN SCHEP DEEG IN VORM EN DOE ER DE RABARBER BIJ . BAK AF GEDURENDE 40 MINUTEN OP 175 ° . KLOP DE EIWITTEN STIJF EN MIX ER DE BLOEMSUIKER DOOR . DOE EIWIT IN SPUITZAK EN SPUIT RONDJES OP PLAAT .
  • 3 LAAT IN OVEN VAN 100° EEN HALF UUR GAAR WORDEN EN LAAT AFKOELEN IN OVEN MET OPEN DEUR VAN DE OVEN . VERKRUIMEL DE MERINGUES OP DE TAART.

TAART RABARBERTAART is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept