1 Meng de boter samen met de helft van de suiker, de 4 eierdooiers en de advocaat - Week de gelatineblaadjes in koud water - Warm het eimengsel al roerend lichtjes op tot het lauw is - Let op dat het niet te warm wordt, want dan schiften de eieren - Als het mengsel lichaamstemperatuur heeft, voeg je de geweekte gelatineblaadjes al roerend toe - Klop eerst de room kort op en klop het eiwit op samen met de andere helft van de suiker - Voel of de eimassa de lichaamstemperatuur heeft en roer dan het opgeklopte eiwit eronder - De room voeg je helemaal op het laatste toe en roer zachtjes eronder - Snij de koekjes schuin af en zet ze rechtop tegen de rand van de springvorm - Leg een aantal koekjes op de bodem van de vorm - Giet het ei- en advocaatmengsel in de vorm - Laat gedurende 4 uur opstijven in de koelkast
2 Tips
3 Warm het beslag lichtjes op Gebruik gelatineblaadjes Eiwit opkloppen met suiker Eerst het eiwit mengen en pas daarna de room erbij