Bananenbrood

10
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Vet een bakvorm in en bestrooi met bloem. Zeef de bloem en het kaneelpoeder in een kom en voeg er de boter aan toe en roer de suiker, het losgeklopte ei, de melk en de banaan erdoorheen. Niet te veel mengen, het deeg moet klonterig zijn. Doe het mengsel in de bakvorm en zet gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat het bananenbrood gaar is. Laat het 10 miunuten rusten en laat het daarna verder afkoelen op een taartrooster.

Bananenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept