een gateau

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 eiren,suiker en vanillesuiker minstens 10 minuten mixen.
  • 2 bloem en bakbloem erbij roeren
  • 3 bakken in een oven van 175°c gedurende 1 uur.
  • 4 als de gateau is afgekoeld deze doormidden snijden en een laagje van de garnering doen.
  • 5 dan aan de zijkant ook een dun laagje en bovenop ook,dan verder versieren naar eigen goedunken.
  • 6 garnering van de gateau
  • 7 --------------------------------------
  • 8 250 gr boter
  • 9 250 gr bloemsuiker1
  • 0 1 pakje vanillesuiker1
  • 1 1 ei1
  • 2 1 reep chocolade van 50 gr1
  • 3 nescafé1
  • 4 enkele druppels rum1
  • 5 boter,suiker en vanillesuiker goed roeren.1
  • 6 het eigeel toevoegen,alsook enkele druppels rum.1
  • 7 dan een koffielepel nescafé eronder roeren.

een gateau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gateau di patate (aardappeltaart)
1 uur-
Bekijk recept
Mousse gateau
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gateau
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Gâteau Hélène
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept