Speculaasmuffins

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de speculaas in een plastic zakje en verkruimel deze door er met een deegrol of fles over te rollen. Laat de boter smelten in een steelpan.
  • 2 Meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden.
  • 3 Klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder, giet dit mengsel in het kuiltje en meng goed onder de bloem.
  • 4 Roer de gesmolten boter snel door het deeg.
  • 5 Giet het deeg in de papieren bakvormpjes en schuif gedurende +/- 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°.
  • 6 Laat de muffins in hun vormpjes afkoelen op een rooster.

Speculaasmuffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
30 min Nagerecht
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
30 min Nagerecht
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept