Rabarbercrumble

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de rabarber en voeg suiker toe naar smaak. Kneed de bloem, de suiker en de boter tot kruimels. Lepel de rabarber in vuurvaste kommetjes en schep er een dikke laag kruimels op. Bak de crumble 20 min in een voorverwarmde oven op 220°C. Dien de crumble warm of koud op.

Rabarbercrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept