rocky road reep

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de biscuitjes
  • 2 Voeg de marshmallows toe aan de stukjes biscuitjes. Als je grotere marshmallows gebruikt, snij of knip deze dan in stukjes. Gebruik ongeveer het formaat van mini-marshmallows (zo groot als het topje van je duim).
  • 3 Breek de chocola in stukjes.
  • 4 Smelt de boter in een steelpan op laag vuur.
  • 5 Voeg de chocoladestukjes toe en blijf roeren totdat de stukjes gesmolten zijn.
  • 6 Voeg de suikerstroop toe en roer door elkaar.
  • 7 Giet ¼ van de chocoladeboter in een apart bakje.
  • 8 Giet het chocolademengsel over het biscuitjesmengsel. Roer goed door elkaar.
  • 9 Schep het mengsel in een rechthoekige ovenschaal en verdeel gelijkmatig over de bodem. 1
  • 0 Giet de overige chocoladeboter over het mengsel en strijk de bovenkant enigszins glad. 1
  • 1 Zet de cake voor minstens 2 uur in de koelkast en snij in stukjes.1
  • 2 serveer in kleine papiere cake cupjes

rocky road reep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept

Rocky road-mix
10 min-
Bekijk recept
Rocky mountain
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rocky road taart
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Enchillada's Ala Rocky
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept