Vruchtencrumble

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schil de vruchten. Snijd de vruchten in stukjes. Strooi er de helft van de suiker over en giet dit vructenmengsel in een taartvorm. Verkruimel de koekjes en doe de bloem en de rest van de suiker erbij. Voeg de boter toe. Kneed met de vingertoppen tot een kruimelige massa. Verdeel het deeg over het vruchtenmengsel. Schuif in een voorverwarmde oven op 200°C en bak gedurende 20 minuten.
  • 2 500 gram vruchten kan je bijvoorbeeld: 2 appels , 2p eren, 1/2 banaan, 3/4 meloen
  • 3 of 2 appels, 1 nectarine, 2 bananen

Vruchtencrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode vruchtencrumble
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble taart
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rode vruchtencrumble
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble taart
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept