Aardbeientaart

6
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter op laag vuur en laat afkoelen. Snij de aardbeien in plakjes. Maak de stekelbessen schoon en bestrooi ze met 2 el suiker en de maïzena. Meng de bloem, 1 dl suiker en het bakpoeder. Roer er de kandijsiroop en de gesmolten boter door. Meng alles tot een deeg. Bedek een ingevette taartvorm met 2/3 van het deeg. Prik de bodem in met een vork. Vul de vorm met het fruit. Leg het overgebleven deeg in repen erover. Bak de taart 30 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Dien de warme aardbeientaart op met vanille-ijs.

Aardbeientaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeientaart met Thaïse basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
85 min
Bekijk recept
Frisse aardbeientaart met frambozen en bessen
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Open aardbeientaart
25 min Gebak
Bekijk recept

Aardbeientaart met Thaïse basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
85 min
Bekijk recept
Frisse aardbeientaart met frambozen en bessen
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Open aardbeientaart
25 min Gebak
Bekijk recept