Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven op 160° voor.
  • 2 Maak een fruitsla van het exotisch fruit. Snij het fruit hierbij niet te klein anders wordt het snel een pap.
  • 3 Pers de limoen en meng er een lepel honing bij en een scheutje water. Hak de munt fijn en voeg met het sausje bij de fruitsla.
  • 4 Meng alle ingrediënten voor de tulpjes en smeer in porties en in een dun laagje deeg op boterpapier.
  • 5 Bak goudbruin af in de op 160° voorverwarmde oven .
  • 6 Haal uit de oven en duw ieder koekjes warm in een kommetje zodat het de vorm van een tulp krijgt. Laat afkoelen.
  • 7 Dresseer de fruitsla in de tulpjes .

Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept