Druiventaartjes

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed 4 individuele taartvormpjes met kruimeldeeg.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 3 Meng de zachte boter met de 2 soorten suiker, roer er de bloem, het amandelpoeder, het ei en de Muskat door. Meng goed.
  • 4 Verdeel de vulling over de taartvormpjes, leg er de druiven op en druk die lichtjes in de vulling.
  • 5 Zet 15 à 20 minuten in de hete oven.
  • 6 Serveer de taartjes lauw.

Druiventaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met ricotta en walnoten
65 min
Bekijk recept

Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met ricotta en walnoten
65 min
Bekijk recept