Appelcrumble

6
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg een laag appelschijfjes in taartvorm of ovenschaal van 20 cm en besprenkel met een beetje citroensap.
  • 2 Herhaal dit tot alle appelschijfjes gebruikt zijn.
  • 3 Vermeng in een keukenmachine bloem, suiker en kaneel.
  • 4 Voeg boter toe en verwerk mengsel tot kruimeldeeg.
  • 5 Strooi het kruimelmengsel over de appels.
  • 6 Bak de crumble 1 uur op 175°C.
  • 7 Serveer met ijs, slagroom of custardvla.
  • 8 TIP: Een crumble kan je met heel wat soorten fruit maken. Je kan de appel hier bijvoorbeeld makkelijk vervangen door ander fruit. Een combinatie van appel en rabarber is ook onweerstaanbaar.

Appelcrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept