Zoek
Kaastaart
6
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Rol Krumeldeeg
400 gr Ricotta kaas of half volle platte kaas
4 eieren
150 gr suiker
1 eetlepel vanillepudding
150 gr room
Bereiding
1
Bakpapier in vorm leggen en hierop het kruimeldeeg.
2
De kaas, eidooiers, suiker, vanillepudding en de room samen mengen.
3
Dan de zelfrijzende bloem er ondermengen.
4
Als laatste het stijf geklopt eiwit er onder spatelen.
5
Bakken in een voorverwarmde oven
1
30u op 180°C.
Kaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept