Rabarbertaart (snel en lekker)

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 .Was de rabarber en snij hem in stukjes. Strooi er wat suiker over en zet even opzij. Bestrijkt de bakvorm met boter en bekleed hem met de bladerdeeg
  • 2 Meng de 200gr suiker met de 100gr bloem. Leg de rabarber op het bladerdeeg en strooi hierover het suiker- bloemmensel.
  • 3 Klop de eieren in hun geheel luchtig en tot deze opdikken.
  • 4 Giet dit over de rabarber.
  • 5 Doe met een lepel de rabarber een beetje opzij zodat het eiermensel er tussen kan lopen.
  • 6 Bak in een voorverwarmde oven (200°C) daarna op180°C een 40 min goud bruin.

Rabarbertaart (snel en lekker) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept