Rabarbertaart

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De rabarber schoonmaken en in stukjes snijden.
  • 2 Bloem, suiker, melk, olie en eieren in een kom brengen en met de klopper tot een luchtig deeg bewerken.
  • 3 Rababer met deeg vermengen.
  • 4 Ongeveer 65 min bakken in een voorverwarmde oven op 180°C tot een breinaald droog uit het midden komt

Rabarbertaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept