Mascarponetaart met mandarijntjes

8
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de lange vingers en giet de mandarijnen zorgvuldig af.
  • 2 Leg het deeg (met het bakpapier) in een taartvorm en prik er met een vork enkele gaatjes in.
  • 3 Bestrooi met de verkruimelde lange vingers.
  • 4 Meng de mascarpone met de 3 eieren, bloem, 100 g suiker, vanillesuiker, het citroensap en 2 eetlepels mandarine napoleon.
  • 5 Bedek de taart met het mascarponemengsel en leg daarop de schijfjes mandarijn.
  • 6 Overgiet het geheel vervolgens met nog enkele eetlepels mandarine napoleon.
  • 7 Bak de taart in een voorverwarmde oven van 200° C gedurende 30 à 35 minuten.
  • 8 Bestrooi de taart vervolgens met 2 à 3 eetlepels suiker en laat bruin worden in de oven gedurende 5 minuten.
  • 9 De mascarpone moet bij het opdienen goed opgestijfd zijn.

Mascarponetaart met mandarijntjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oranje charlotte
Bekijk recept

Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept