Suikerbrood met rabarbercompote en feta

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de feta in kleine blokjes. Maak de rabarber schoon en snij in repen.
  • 2 Bak de sneden suikerbrood in een pan met Solo, zodat de suiker van het brood licht karameliseert.
  • 3 Stoof de rabarber zo’n 3 minuten zachtjes in 3 eetlepels Solo, samen met de kristalsuiker. Stoof zeker niet te lang: anders wordt de rabarber te plat.
  • 4 Meng met enkele blaadjes tijm.
  • 5 Garneer de rabarber op de sneden suikerbrood en besprenkel met de fetablokjes. Laat de toast nog enkele minuten bruinen onder de grill.

Suikerbrood met rabarbercompote en feta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zoete aardbeiensandwich
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wentelpuntjes      
20 min
Bekijk recept
Suikerbrood
1uur-
Bekijk recept
Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept