Antwerps worstenbrood

4
0 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de korst van de snede brood en week het brood in de melk. Meng het geweekte brood met peper, zout, nootmuskaat en 1 eierdooier goed onder het gehakt en vorm er kleine worstjes van.
  • 2 Rol het bladerdeeg in vierkantjes van 12 cm. Leg een worstje gehakt op elk stukje deeg, rol het lapje op en kleef het uiteinde van het rolletje met water dicht.
  • 3 Klop de eierdooier los met enkele lepels water en bestrijk er de bovenkant van elk broodje mee.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200°C en bak de broodjes vervolgens 20 minuten.

Antwerps worstenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Worstenbrood
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Worstenbrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
Bekijk recept

Antwerps Stoofpotje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
0 min
Bekijk recept