Croque focaccia met buffelmozzarella

2
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de oven voor op 180°C.
  • 2 Maak de pesto: doe de ingrediënten samen in een blender en mix tot een grove, maar smeuige pesto.
  • 3 Leg de kerstomaatjes op een vuurvast schaaltje en zet ze 10 minuten in de oven. Werk ze af met grof zeezout.
  • 4 Snijd de focaccia overlangs en besmeer met de pesto. Snijd de buffelmozzarella in plakjes verdeel ze samen met de kerstomaten, de rucola en sneetjes prosciutto over de focaccia. Werk af met peper en zout. Doe het brood dicht en snijd het in twee gelijke helften. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat Solo Vloeibaar.
  • 5 Leg de focacciacroques op een vel aluminiumfolie en zet ze ongeveer 10 minuten in de oven (of tot de mozzarella begint te smelten).

Croque focaccia met buffelmozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept