Turks brood met gegrilde groenten

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Extra: handmixer
  • 2 Verwarm de oven voor.
  • 3 Snijd de courgette in plakjes. Verwijder de zaadjes uit de paprika en snijd hem in repen. Halveer de kerstomaten.
  • 4 Bestrijk de groenten lichtjes met de olijfolie en zet ze enkele minuten onder de grill tot ze goudbruin kleuren. Draai ze nu en dan om. Geef er een draai over met de zwarte pepermolen. Halveer de plakjes courgette. Je kan ze warm of koud verwerken.
  • 5 Hak de kruiden grof. Spoel de bruine bonen af en laat ze uitlekken. Week de zongedroogde tomaten in water.
  • 6 Meng de Becel pro.activ, bruine bonen, zongedroogde tomaten en het lente-uitje met de handmixer. Voeg de helft van de kruiden toe en breng op smaak met zwarte peper.
  • 7 Verdeel het Turks brood in twee en leg het op 2 borden. Spreid de topping van tomaten en bonen erover uit. Schik daarop de gegrilde groenten. Strooi de resterende kruiden erover en wat zwarte peper. Dichtvouwen en meteen opdienen.

Turks brood met gegrilde groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept