Volkoren snee rosbief 'tonnato'

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dat wordt lekker lunchen met deze heerlijke sandwich met rosbief en tonijn!
  • 2 Pureer in de keukenmachine de tonijn met de mayonaise, de wijn en de ansjovisfilet
  • 3 .Breng de tonijnsaus op smaak met zout en peper.
  • 4 Beleg het vloerbrood met de rosbief.
  • 5 Lepel er royaal tonijnsaus over en maak de boterhammen af met de rucola, de kaas en de kappertjes.
  • 6 Tip: Tonijnsaus kun je 1-2 dagen eerder maken en gekoeld bewaren. De saus is ook lekker op een boterham met gegrilde groenten of varkensfricandeau.
  • 7 Ook lekker als gemakkelijk en snel hoofdgerecht met een soepje vooraf en een toetje na.
  • 8 BRON: Vri4endin .nl

Volkoren snee rosbief 'tonnato' is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept