bruschettas met kaastapenade

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 het brood
  • 2 *verwarm de oven voor op 180 graden.
  • 3 *steek uit iedere snee brood 4 kleine rondjes.
  • 4 *meng in een schaaltje de; olijfolie en de tijm.
  • 5 *pers de knoflook uit en voeg deze aan de olie met tijm toe.
  • 6 *spenkel wat van de olie over de bruschetta's
  • 7 *leg de bruschetta's op een rooster en schuif deze voor 10 min. in de oven
  • 8 kaastapenade
  • 9 *rasp ondertussen de kaas.1
  • 0 *stamp de pistachenootjes fijn in de vijzel.1
  • 1 *klop de slagroom stijf.1
  • 2 *spatel de kaas en de nootjes door de slagroom.1
  • 3 * voeg naar smaak peper en zout toe.1
  • 4 *haal de bruschetta's uit de oven en laat deze 30 min. afkoelen.1
  • 5 *zet de tapenade zolang in de koelkast1
  • 6 *smeer wat tapenade op een bruschetta en voilà:1
  • 7 zelfgemaakte bruschetta's met knoflook en kaastapenade!!!1
  • 8 enjoy.

bruschettas met kaastapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bruschetta’s met rosbief en aspergetips
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
3 soorten bruschettas
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta variaties
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschettas met fruitige geitenkaas
20 min
Bekijk recept