Rucolatapenade

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de rucola fijn, plet of maal de pijnboompitjes, snipper ook de ui zeer fijn, meng al de ingrediënten goed onder mekaar en zet een uurtje afgedekt in de koelkast.
  • 2 Ondertussen pel en ontpit je de tomaat, snij ze in kleine blokjes, snij het stokbrood in sneedjes en rooster het onder de grill.
  • 3 beleg de sneedjes brood met de salade en tomaat blokjes.
  • 4 Een beetje verbrokkelde feta erop is zeker niet slecht!!

Rucolatapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Olijven-rucolatapenade
1 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolatapenade
0 min Voorgerecht
Bekijk recept

Olijven-rucolatapenade
1 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolatapenade
0 min Voorgerecht
Bekijk recept