Andijviesalade met peer en ham

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de plakjes ham aan beide kanten krokant in de vloeibare margarine. Laat ze uitlekken op een dubbel vel keukenpapier. Was en droog de andijviereepjes.
  • 2 Roer de karnemelk met de mayonaise glad en meng er de bieslook door. Snijd de peren in vieren en verwijder de kern. Schil de parten en snijd ze in plakjes.
  • 3 Meng in een saladeschaal de andijvie met de karnemelkdressing. Verdeel er de plakjes peer over en verkruimel de plakjes ham erover.
  • 4 Lekker met aardappelrösti en kalkoenfilet met cranberrysaus:
  • 5 Bak de kalkoenfilet in een kneepje vloeibare margarine gedurende 10 à 12 minuten aan beide kanten goudgeel en gaar. Bak ook de aardappelrösti in 5 à 6 minuten lekker krokant.
  • 6 Haal de kalkoenfilets uit de pan en blus het bakvet met een beetje water. Roer de cranberrycompote erdoor en breng aan de kook. Geef de cranberrysaus er apart bij.

Andijviesalade met peer en ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept